Hotel studios Nikiforos 1

smešten je u mirnom delu Haniotija. Centralni trg ovog letovališta nalazi se na 100 metara udaljenosti od Nikiforosa, odnosno nepunu minutu laganog hoda. Od peščane plaže ga deli 130 metara. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle kao i bazen za decu i bar pored bazena. Radno vreme bazena je od 09:00 do 20:30h.U prostranom dvorištu postoji uređen deo za decu. U sklopu smeštaja se nalazi parking sa ograničenim brojem mesta-parking se naplaćuje 2 Eura dnevno na licu mesta. Svaka stambena jedinica je opremljena kuhinjom koja sadrži frižider, mini rešo i posuđe, kupatilom, TV-om sa satelitskimm programom i klima uređajem. Gostima je na raspolaganju besplatan wireless internet koji je dostupan na terasama i oko bazena. Klima se doplaćuje na licu mesta 3 Eura dnevno (nije obavezno). Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.
Napomena: u dvokrevetnu stambenu jedinicu mogu biti smeštene 2 odrasle osobe i jedno dete do 4 godine, dok u trokrevetnu stambenu jedinicu mogu biti smeštene 3 odrasle osobe.

1/2 studio: 2 standardna ležaja ili 1 francuski ležaj
1/3 studio: 1 francuski ležaj i 1 standardni ležaj

 

   

 CENE PAKET ARANŽMANA PO OSOBI (SMEŠTAJ + PREVOZ)

 

 

CENE ZA NAJAM STUDIJA-APARTMANA (10 NOĆI) ZA STRANKE KOJE IDU SOPSTVENIM PREVOZOM

 

POLAZAK JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE

POLAZAK SUBOTICA ZA POVRATNU KARTU DOPLATA 15 EUR

 

POPUSTI I DOPLATE:
U SVAKOJ SMEŠTAJNOJ JEDINICI JEDNO DETE DO 6 GODINA IMA GRATIS PREVOZ UKOLIKO NE KORISTI SOPSTVENI LEŽAJ!!!
Dete koje je napunilo 7 godina plaća prevoz prema cenovniku.
Doplata za 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana po smeni i radi se isključivo na upit.
Za spajanje smena na autobuskom prevozu (paket aranžmani) umanjenje po osobi iznosi 25 EUR.

NAČIN PLAĆANJA:
1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

2.UPLATA NA RATE

2a) Čekovima građana bez uvećanja-30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 10-og , 20-og i 30-og u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2020. godine.
2b) Administrativna zabrana-akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Poslednja rata dospeva na naplatu 25.12.2020. godine.

U cenu aranzmana nisu uracunati troskovi boravisne takse koja se naplacuje na licu mesta po stambenoj jedinici 5e.  

Organizator putovanja  „Euro Line Pekez”