Vila Achileas

se nalazi u centru Haniotija, u pešačkoj zoni, udaljena od plaže oko 150 metara, odnosno nepune dve minute laganog hoda. Smeštena je u samom srcu Haniotija. U blizini vile se nalaze mnogobrojne taverne, kafići, picerije, marketi. Svaka stambena jedinica poseduje kompletno opremljenu kuhinju (čajna kuhinja sa posuđem i priborom), rešo, frižider, TV, toalet, klima uređaj. Upotreba klime se doplaćuje na licu mesta 3 Eura dnevno (nije obavezno). Velike i prostrane terase su adut vile Achileas koje je čine idealnom za kako porodičan odmor tako i za parove. U neposrednoj blizini vile se nalazi javni parking. Gostima je na raspolaganju besplatan wireless internet. Posteljina i osnovni peškiri se menjaju svakih 5 dana.
Napomena: toaleti i kuhinje će biti renovirane za sezonu 2020.

1/2 studio: 2 standardna ležaja
1/3 studio: 3 standardna ležaja

POLAZAK JE DAN RANIJE U ODNOSU NA DATUM IZ TABELE

POLAZAK IZ SUBOTICE DOPLATA ZA POVRATNU KARTU 15 EUR

U cenu aranzmana nisu uracunati troskovi boravisne takse koja se naplacuje na licu mesta po stambenoj jedinici 5e.  

POPUSTI I DOPLATE:

U SVAKOJ SMEŠTAJNOJ JEDINICI JEDNO DETE DO 6 GODINA IMA GRATIS PREVOZ UKOLIKO NE KORISTI SOPSTVENI LEŽAJ!!!

Dete koje je napunilo 7 godina plaća prevoz prema cenovniku.
Doplata za 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana po smeni i radi se isključivo na upit.
Za spajanje smena na autobuskom prevozu (paket aranžmani) umanjenje po osobi iznosi 25 EUR.

NAČIN PLAĆANJA:
1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.

2.UPLATA NA RATE

2a) Čekovima građana bez uvećanja-30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 10-og, 20-og i 30-og u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2020. godine.
2b) Administrativna zabrana-akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora. Iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se u EUR-ima a uplata se vrši po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan izdavanja rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Poslednja rata dospeva na naplatu 25.12.2020. godine.

Organizator putovanja „Euro Line Pekez”