Hotel Sunset, Neos Marmaras

Lokacija: Hotel Sunset 3* nalazi se na na jednoj od najpoznatijih plaža Neos Marmarasa, Paradiso plaži, od koje ga deli ulica i u okviru istoimenog kompleksa. Od centra Neos Marmarasa udaljen je oko 1.5 km.

Sadržaj hotela: Sam kompleks poseduje restoran u kome se može uplatiti doručak na licu mesta, recepciju, bazen sa pool barom i tušem, a gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena (uz obaveznu konzumaciju pića). U periodu popodnevnog odmora bazen je zatvoren, a radno vreme recepcije je od 08h do 23h. U ponudi imamo dvokrevetne i trokrevetne studije sa grčko-francuskim (manjih dimenzija od standardnog) i singl ležajevima, kao i četvorokrevetne apartmane. Sve smeštajne jedinice nalaze se u visokom prizemlju i na prvom spratu u trećoj zgradi ovog kompleksa i ne gledaju na more. Hotel poseduje parking za nekoliko automobila (ispred samog hotela) koji se ne može unapred rezervisati. Gostima je na raspolaganju prostor za zadnji dan boravka i odvojeni toaleti. Hotel Sunset 3* jedan je od najpoznatijih i najpopularnijih hotela u Neos Marmarasu.

Sadržaj soba: Opremljeni su čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet i posuđe bez tiganja) koja je namenjena za pripremu lakih obroka (prženje ribe i ostalih jela teških mirisa je strogo zabranjeno, kao i donošenje sopstvenog posuđa), kupatilom, peškirima (po jedan po osobi), terasom sa garniturama za sedenje, tendama, TV-om, fenom, WiFi-jem (slabog protoka) i klima uređajem čije je korišćenje uračunato u cenu najma. U apartmanima su prostorije fizički odvojene vratima i sastoje se od spavaće sobe i dnevne sobe. Promena posteljine i peškira je posle treće noći, dok je čišćenje posle svake druge noći.

Napomena: Vlasnici hotela insistiraju na poštovanju kućnog reda i mira za vreme odmora.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Hotel Sunset 3*, Neos Marmaras – Barcino Tours

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE JE 30 EUR/OSOBA

-jedno dete, do 3 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve punoplative osobe):
– jedno dete do 3 godine – besplatno u krevetu sa roditeljima, plaća samo prevoz ukoliko ga koristi i ima svoje sedište u autobusu.
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.
Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

ORGANIZATOR: Turistička agencija Barcino Tours d.o.o. // Matični broj 20106182 // Zaplanjska 32, Beograd, Voždovac // 036/618-680, office@barcino.travel // Licenca OTP 183/2021 kategorija A od 19.11.2021. // Tekući račun 285-2411000000314-78 Sberbank