Vila Marmaras, Neos Marmaras

Lokacija: Vila Marmaras nalazi se uz obalu u mirnom delu Neos Marmarasa, na svega 20 metara od male plaže, dok je od Paradiso plaže udaljena oko 800 metara (10-15 minuta laganog hoda). Od centra Neos Marmarasa udaljena je oko 450 metara, a od gradske plaže 20-ak minuta laganog hoda (1400 metara).

Sadržaj vile: U ponudi imamo petnaest dvokrevetnih i trokrevetnih studija, kao i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem, koje se nalaze na spratu vile i imaju direktni ili bočni pogled na more. Na 200 metara od vile nalazi se stanica odakle nekoliko puta u toku dana prolazi turistički vozić koji saobraća do centra mesta i do glavne gradske plaže. Cena karte u jednom pravcu je oko 2 evra po osobi. Supermarket se nalazi u neposrednoj blizini objekta. Ukoliko želite da uživate u prelepom zalasku sunca, onda je vila Marmaras pravo mesto za Vas.

Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice imaju opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu, garderober, peškiri, TV, kupatilo, prostrane terase. Gostima vile na raspolaganju su i bar, WiFi (slabog protoka), kao i toaleti za poslednji dan boravka i prostor za odlaganje prtljaga poslednjeg dana. Zamena posteljine i peškira kao i čišćenje se vrši svakog petog dana.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Marmaras, Neos Marmaras – Barcino Tours

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE JE 30 EUR/OSOBA

-jedno dete, do 10 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba.

Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve punoplative osobe):
– jedno dete do 10 godina – besplatno u krevetu sa roditeljima, plaća samo prevoz ukoliko ga koristi i ima svoje sedište u autobusu.
– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.
Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

ORGANIZATOR: Turistička agencija Barcino Tours d.o.o. // Matični broj 20106182 // Zaplanjska 32, Beograd, Voždovac // 036/618-680, office@barcino.travel // Licenca OTP 183/2021 kategorija A od 19.11.2021. // Tekući račun 285-2411000000314-78 Sberbank