Nea Plaja Leto 2022 – Vila Nikolaidis Novo

Vila Nikolaidis New se nalazi na samoj plaži Nea Plaje, u delu ka Nea Flogiti i na 100-ak metara udaljenosti od naše vile Andonis i Tasos 1. Obuhvata potpuno renovirane smještajne jedinice u vili Nikolaidis koje se nalaze na 2. spratu vile. U ponudi su trokrevetni studiji sa direktnim pogledom na more i četvorokrevetni dupleks apartmani bez pogleda na more. Lepo uređeni studiji i apartmani poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korištenje uključeno u cijenu najma apartmana. Promena posteljine i peškira je na polovini boravka au objektu postoji i mogućnost korištenja WiFi interneta.

Polazak Subotica doplata 25 eur.

POPUSTI
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. veljače odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. veljače
Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. veljače do 01. marta.

Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski dio, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima. – FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana. – 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana prije datuma polaska na put. Ukoliko stranka ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cijene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korištenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. – Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana prije polaska na put. – Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane).

Organizator ovog putovanja je TA Hellena travel , Niš Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine.