Vila Tasos 1-2022.

Vila Tasos 1 nalazi se na samoj plaži Nea Flogite, u delu ka Nea Plaji iu neposrednoj blizini naše vile Andonis. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i petokrevetnim apartmanima kao i četverokrevetnim dupleks apartmanima. Većina smještajnih jedinica, izuzev dvokrevetnih i trokrevetnih apartmana, ima direktan pogled na more. Svaki apartman ima osnovno opremljenu kuhinju sa mini šporetom, kupatilo, terasu, TV i klima uređaj čije je korištenje uključeno u cijenu najma apartmana. Promena posteljine je jedanput u toku boravka au objektu postoji i mogućnost korištenja WiFi interneta.

Polazak Subotica doplata 25 eur.

POPUSTI
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. veljače odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. veljače
Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. veljače do 01. marta.

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski dio, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana prije datuma polaska na put. Ukoliko stranka ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cijene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korištenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana prije polaska na put.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana prije posla na put.

Organizator ovog putovanja je TA Hellena travel , Niš
Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine.