Vila Homer – Nidri

 

Lokacija: Vila Homer se nalazi u centru Nidrija na odličnoj lokaciji, 60m od plaže i na 17km od glavnog grada Lefkasa. U blizini vile se nalaze restorani, prodavnice i pijaca. Autobusi staju na samo 30 metara od vile.

Sadržaj vile: Vila Homer raspolaže prostranim studijima i apartmanima idealnim za porodice.
U dvorištu vile se nalazi roštilj koji je gostima na raspolaganju, kao i bašta sa terasom za sunčanje i tuš. Vila ima i prostoriju za prtljag za poslednji dan boravka, a takođe i parking.

Sadržaj sobe: Sve smeštajne jedinice su opremljene kuhinjom sa posuđem (za pripremu lakih obroka), frižiderom, TV-om, klimom koja se naplaćuje 4eura po danu i WiFi-em ( slabog protoka). Vila ima i prostoriju za prtljag za poslednji dan boravka. Tokom boravka gosti sami održavaju higijenu u studiju ili apartmanu. Peškiri se menjaju na 5 dana.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: https://barcino.travel/leto-grcka-apartmani

 

Uslovi za decu:

– jedno dete, do 6 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba,

Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbeđuje po ceni od 2 eur/dnevno.

 

Uslovi plaćanja:

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima građana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

– Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak na najviše šest mesečnih rata ali najkasnije do 10.12.2023.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

U cenu je uračunato:

  • Usluge pratioca grupe, smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,
  • U smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša,
  • Usluge predstavnika agencije.

U cenu nije uračunato:

  • Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša),
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima osiguravajuće kuće,
  • Oobaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta, osim kod hotela sa 3* gde je taxa 1,5eur dnevno po sobi/studiju, plaćanje se vrši na licu mesta,
  • Programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

 

Organizator ovog putovanja je T. A. Barcino Tours, Licenca OTP 183/2021 A od 19.11.2021.