Vila Thanassis Studios – Lefkada

 

Lokacija: Thanassis Studios se nalazi na mirnoj lokaciji u Lygiji i udaljena je oko 5km od glavnog grada Lefkasa. Na oko 400m nalazi se glavna ulica sa mnogobrojnim restoranima i prodavnicama, dok je plaža na oko 300m od plaže. Na udaljenosti od 150 metara nalazi se autobuska stanica odakle nekoliko puta dnevno autobus vozi do Lefkasa.

Sadržaj vile: U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji na spratu vile. U dvorištu vile se nalazi bazen sa ležaljkama I suncobranima koji su gostima na raspolaganju za pravo uživanje i odmor. Ljubazni domaćini su se potrudili da gostima obezbede toplu atmosferu. Vila Ima lepo uređeno dvorište, kao i prostran privatni parking. Idealno mesto za parove kao i porodice koje žele da budu u prirodi pored mora. U dvorištu se nalazi tuš kao i prostorija za prtljag za poslednji dan boravka u vili.

Sadržaj soba: Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (mali frižider, rešo, posuđe, pribor) , kupatilom sa tušem, fenom, klima uređajem, terasom, internetom. Vila ima i komarnike. Posteljina i peškiri menjaju se na 5 dana. Čišćenje dva puta u toku boravka.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: https://barcino.travel/leto-grcka-apartmani

 

Uslovi za decu:

– jedno dete, do 6 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba,

Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbeđuje po ceni od 2 eur/dnevno.

 

Uslovi plaćanja:

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima građana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

– Korisnici Banca Intesa kreditnih kartica aranžmane mogu plaćati i na rate, bez kamate, tako što bi 50% akontacije platili odmah, a ostatak na najviše šest mesečnih rata ali najkasnije do 10.12.2023.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

U cenu je uračunato:

  • Usluge pratioca grupe, smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja,
  • U smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša,
  • Usluge predstavnika agencije.

U cenu nije uračunato:

  • Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša),
  • Međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – uplata se vrši kod organizatora putovanja po cenovnicima osiguravajuće kuće,
  • Oobaveznu doplatu na ime “stay over” taxe od 0,5 eura po danu po sobi, plaćanje se vrši na licu mesta, osim kod hotela sa 3* gde je taxa 1,5eur dnevno po sobi/studiju, plaćanje se vrši na licu mesta,
  • Programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

 

Organizator putovanja: Barcino Travel