Vrnjačka banja Etno kuća Gočko

Etno kuća Gočko nalazi se na samoj Vrnjačkoj reci. Od mineralnog izvora Snežnik udaljena je oko 200 metara a od centralnog trga oko 20ak minuta šetnje. Na 250metara od objekta je Olimpijski bazen na otvorenom a na oko kilometar privatni bazen Klobuk koji je takođe na otvorenom.

Gočko je porodični objekat u čijoj ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, veliki restoran sa specijalitetima domaće kuhinje, kuvana jela, roštilj, ali i prelepa sveža gočka pastrmka.  Bašta ove kuće se nalazi na reci u hladu krošnji drveća i cveću, omogućava svakom gostu opuštanje.

Smeštaj: Gočko ima jednokrevetne sobe sa francuski ležajem i dvokrevetne sobe koje imaju ili francuski ili dva singl ležaja, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, orman, fen za kosu, peškire.

Restoran: u restoran ovog objekta dolaze mnogi na a la carte obroke ili na pansionski obrok, u  sezoni gosti objekta svakog dana imaju izbor pansionskog obroka od tri jela.

CENE

egenda: 1/2 soba – može biti sa francuskim ili sa dva singl ležaja, 1/1 soba fr.ležaj- soba sa francuskim ležajem za jednu osobu. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, tv, klima, wi fi, garderober, fen za kosu, peškiri.  Usluga: noćenje-izabrano je samo prenoćište, noćenje sa doručkom- prenoćište sa doručkom, polupansion-prenoćište sa uslugom dva obroka (doručak i večera), punpansion- noćenje sa tri obroka (doručak, ručak,večera).

Uslovi za decu: deca do 2 godine ne plaćaju, deca od 2-9 godina plaćaju 50% od cene usluga ukoliko koriste zajednički ležaj, deca od 2-9 godina ukoliko koriste poseban ležaj plaćaju 70% od cene usluga. Dva deteta od 2-9 godina ukoliko koriste zajednički ležaj plaćaju 2 puta po 50% cenu usluge.

U cenu je uključeno: izabrana usluga (noćenje, punpansion, polupansion ili noćenje sa doručkom) po osobi, za izabrani broj noćenja.

U cenu nije uključeno: boravišna taksa koja se plaća prema cenovniku SO Vrnjačka Banja, za odraslu osobu ona iznosi 120dinara, deca od 7-15 godina plaćaju 60 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Uslovi plaćanja:50% avans prilikom rezervacije izabranog broja noćenja prema cenovniku, ostatak najkasnije 15 dana pred dolazak u izabrani smeštaj.

Program boravka: Prvi dan boravka dolazak i prijavljivanje gosta od 14h, korišćenje izabrane usluge. Poslednji dan napuštanje objekta do 09h. Kraj izabrane usluge.

Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 453/2020 A25 od 02.12.2020.

Organizator putovanja Turistička agencija Barcino Tours poseduje  licencu OTP 453/2020 A25 od 02.12.2020.