Vrnjačka banja Apartmani Šumadija

Apartmani Šumadija su građeni u periodu 2007. – 2008. godine, nalaze se u centru Vrnjačke Banje, u neposrednoj blizini centralnog banjskog parka i glavne promenade. Početak šetališne zone je na samo 100 metara udaljenosti, do centralnog banjskog trga ima 5 minuta šetnje.

Smeštaj: studiji i apartmani su udobni, jednostavni, sve smeštajne jedinice imaju TV, WI FI, klima uređaj, mini čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem, kupatilo sa tuš kabinom, peškire.  Apartmani i studiji se nalaze na drugom i trećem spratu objekta.

Opis studija/apartmana: 1/2 std – sastoji se od dva singl ležaja ili jedan francuski ležaj, u istoj prostoriji je i mini kuhinja. 1/2+1std – sastoji se od dva singl ležaja ili jedan francuski ležaj, tu je i pomoćni fotelja na razvlačenje, u istoj prostoriji je i mini kuhinja. 1/2+2apartman sastoji se od odvojene spavaće sobe sa francuskim ležajem dok se u dnevnom boravkunalazi dvosed na razvlačenje i mini kuhinja.

Za sve informacije gosti ove vile mogu se obratiti ljubaznom osoblju na recepciji.

U neposrednoj blizini ovih apartmana je i mnoštvo restorana, brzih hrana i marketa. Vila ima i svoja parking mesta ispred zgrade u kojoj se nalaze apartmani. Sama zgrada oslikava modernu arhitekturu i dizajn.

CENE

U cenu je uključeno: izabrana usluga prema cenovniku za željeni broj noćenja.

U cenu nije uključeno:

*boravišna taksa koja se plaća prema cenovniku SO Vrnjačka Banja, za odraslu osobu ona iznosi 120dinara, deca od 7-15 godina plaćaju 60 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

*Osiguranje 10dinara po danu po osobi.

Uslovi plaćanja: 50% avans prilikom rezervacije izabranog broja noćenja prema cenovniku, ostatak najkasnije 15 dana pred dolazak u izabrani smeštaj.

Program boravka: Prvi dan boravka dolazak i prijavljivanje gosta od 14h, korišćenje izabrane usluge. Poslednji dan napuštanje objekta do 10h. Kraj izabrane usluge.

Organizator putovanja Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 453/2020 A25 od 02.12.2020.