Vrnjačka banja Mavesa apartmani

Mavesa apartmani imaju odličnu lokaciju – za sve one koji žele boravak u samom centru Vrnjačke Banje na šetalištu. Posluju već dugi niz godina, a za sezonu 2019. proširili su svoju ponudu sa dodatnim apartmanima, opremili salu za sastanke i omogućili doručak svojim gostima. Apartmani imaju recepciju i parking prostor.

Smeštaj: Apartmani Mavesa imaju dvokrevetne i trokrevetne studije kao i četvorokrevetne apartmane i mezonete. Svi apartmani imaju mini čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem, klima uređaj, TV, WI-FI.

U sklopu objekta nalazi se recepcija, sala za doručak, sala za seminare čiji je kapacitet 70 mesta, sala ima dnevno svetlo i izlaz na terasu (projektor, zvučnici, wi fi, bela tabla)

CENE

U cenu je uključeno: izabrana usluga u objektu.

U cenu nije uključeno: boravišna taksa koja se plaća prema cenovniku SO Vrnjačka Banja, za odraslu osobu ona iznosi 120dinara, deca od 7-15 godina plaćaju 60 dinara, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.

Uslovi plaćanja:50% avans prilikom rezervacije izabranog broja noćenja prema cenovniku, ostatak najkasnije 15 dana pred dolazak gosta u izabrani smeštaj.

Program boravka: Prvi dan boravka dolazak i prijavljivanje gosta od 15h, korišćenje izabrane usluge. Poslednji dan napuštanje objekta do 09h. Kraj izabrane usluge.

Organizator putovanja Turistička agencija Barcino Tours poseduje licencu OTP 453/2020 A25 od 02.12.2020.