Golija Hotel ***

Ambijent hotela “Golija” je etno stila i odiše prijatnom, toplom atmosferom. Starine i brojni drevni predmeti koji su nekada služili domaćinstvima, a koje ćete na jednom mestu videti izložene u prizemlju hotela, u restoranu, u mnogima će probuditi uspomene iz detinjstva ili će tu prepoznati priče njihovih predaka.

Kapacitet hotela je oko 80 ležajeva u jedno-, dvo-, tro- i četvorokrevetnim sobama, gde svaka soba ima sopstveno kupatilo, a nekoliko soba ima i tv i terasu. Posebnu toplinu sobama daje ručno izrađen nameštaj od prirodnih materijala.

Restoran je kapaciteta od 100 mesta.
Hrana u našem hotelu je isključivo domaća, iz sopstvene pekare i mlekare. Doručak na golijskom stolu sadrži brojne domaće ukusne specijalitete, kao i celokupni asortiman mlekare sa Golije. Poseban izazov za goste predstavlja pogača iz crepulje, kao i ostali zdravi pekarski proizvodi od integralnog, heljdinog, ječmenog brašna (pogače, pite, obaruše…). Predlažemo domaće čorbe, kao i ostala kuvana jela, sve vrste mesa, kiseli kupus iz zemljanog lonca, i još mnogo toga, jer nudimo samo dobro i zdravo.

U okviru sadržaja hotela, nalazi se i salon zabave, pre svega namenjen mlađoj populaciji (bilijari, stoni-udbali, stoni-tenis).

U CENU ARANŽMANA UKLJUČENO:
 Najam sobe po osobi sa uslugom ishrane polupansion ili noćenje sa doručkom
Uslovi za decu:
• deca do 3 godine – besplatno, u pratnji 2 odrasle osobe
• deca od 4 – 5 godina – popust 50% na redovnu cenu
• deca od 6 – 7 godina – popust 30% na redovnu cenu
U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO
• boravišna taksa – plaćanje na licu mesta, odrasli 70,00 rsd po osobi/dnevno, deca od 7 – 14 godina plaćaju 35,00 rsd dnevno/po osobi, deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
• ostali individualni i nepomenuti troškovi
USLOVI PLAĆANJA: plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:
 gotovinom: prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 40% akontaciju, ostatak najkasnije 15 dana do pred put
 platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro), isti uslovi kao za gotovinu
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.
U slučaju promena i poremećaja na tržištu, organizator zadržava pravo na korekciju cene.
Otkaz i promena termina prema uslovima hotelijera.
Posrednik u prodaji T.A. „ Sani Trade & Tours“ doo Beograd, licenca kategorije A25, OTP BR 1 35 /20 20 od
01 .02.20 20. godine.